02.01.2011 14:05

Nic proti poctivému výdělku

Není špatné si na musejní činost nějak vydělávat. Ostudné ovšem je, když se jedná o pokleslou komerční činnost a museum se tím ještě vychloubá. Proč ne kulturní rauty seriozních firem, které přispějí na provoz musea. Jistě by šla v podobném museu uspořádat i nějaká vyloženě komerční akce – ovšem není důvod se tím chlubit.

Ovšem situace ve Staré čistírně je přesně opačná. Z musea zbyla jen prázná schránka, budova není již museum, ale jen podvodně pronajatý prostor za směšně malé nájemné a dispozice a zařízení budovy slouží jen pro zvýšení atraktivity pro nájemníky prostor.

Nic proti poctivému výdělku, ale to se v čistírně neděje. Peníze mizí z muzea především prostřednictvím agentury QUIX, která je přeplácena za nesmyslné a absolutně zbytečné a s museem nesouvisející prezentace. V účetnictví Ekotechnického musea je agentura QUIX jedním z největších příjemců peněz za naprosto nepotřebné služby. Ostatně i Věžník přiznával, že bere od QUIX provize. Podobnost s případem firmy PromoPro čistě náhodná.

—————

Zpět


Diskusní téma: Nic proti poctivému výdělku

Datum: 16.04.2011

Vložil: poctivec poctivy

Titulek: poctivy vydelek

jsou uplatky poctive?
nebudte najivni ze se dnes kazdy mezifiremni vztah nezaklada na "obalkove metode"

Odpovědět

—————





Kontakt



+420 777 897 567